Căutare Live

Miss Chisinau, servita pe tava lui Radu Mazare!!!

A fost nebunie, astazi, in platoul Acces Direct! Dupa ce a dansat frenetic alaturi de domnisoarele din “garda de onoare”, facandu-i sa roseasca pe organizatorii carnavalului de la Rio, Radu Mazare a primit, la tava, castigatoarea concursului Miss Chisinau. Daca ai ratat momentul, vezi VIDEO!

Meniu de lux pentru Radu Mazare, la Acces Direct! Primarul Constantei a primit o tava… apetisanta, pe care era intinsa castigatoarea concursului Miss Chisinau.

Radu, indiferent ce-ai face, vreau sa-ti amintesc un singur lucru. Este ora 18! Doar ti-am amintit ora”, a tinut sa-I transmita Simona Gherghe, pentru orice eventualitate…

Acestea fiind spuse, primarul si-a savurat din priviri “masa”, dupa care a gustat. Senzatie!

Vezi si... Nebunie in platoul Acces Direct: Radu Mazare si “garda de onoare” au DANSAT mai ceva ca la Rio!

Cea mai tare farsa! A sarit intr-o groapa plina cu apa pentru un dolar (VIDEO)... Puberu i-a luat locul Roxanei Vancea, la Neatza cu Razvan si Dani. Cameramanul a prezentat rubrica meteo! (VIDEO)...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri