Antena Căutare

O femeie s-a făcut de râs, după ce a trimis o poză șefului, pe Whatsapp! Ce detaliu rușinos s-a văzut

O femeie a încercat să-și mintă șeful inventând o scuză pentru dățile când întârzie, doar că lucrurile au luat-o complet razna atunci când un detaliu „rușinos” a dat-o de gol pe angajată! Ce a ieșit la iveală?

O femeie s-a făcut de râs, după ce a trimis o poză șefului, pe Whatsapp! Ce detaliu rușinos s-a văzut Galerie
O femeie a trăit momente stânjenitoare la locul de muncă

O tânără a crezut că poate să scape basma curate dacă, după ce a întârziat la serviciu câteva zile la rând, vine cu o scuză suficient de bună!

A stat, s-a gândit și apoi a inventat un scenariu ce părea destul de plauzibil initial. Practic, pentru a scăpa de mustrări, femeia i-a spus șefului său că întârzie de fiecare data fiindcă are probleme cu mașina, după ce un cui i s-a înfipt în una dintre roți. Și ca scenariul să pară cât mai plauzibil, angajata a arătat și o „poză” drept dovadă, pe Whatsapp. Un detaliu rușinos a atras atenția tuturor!

O femeie s-a făcut de râs, după ce a trimis o poză șefului, pe Whatsapp! Ce detaliu rușinos s-a văzut

O femeie a trăit momente stânjenitoare la locul de muncă

Poza trimisă șefului, în care se vede detaliul rușinos

Problema? Fotografia era doar o ilustrație de pe internet, iar cuiul a fost „pus” în roată cu ajutorul unui program de editat poze.

Se pare că scuza nu a ținut mult timp, căci o altă angajată i-a dat în vileag planul. Așa cum era de așteptat, fotografia a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea, stârnind numeroase hohote de râs.

Nu știm dacă femeia a fost dată afară de la locul de muncă sau dacă a fost iertată, dar cu siguranță putem spune că nu a fost ziua ei norocoasă!

Un bărbat și-a comandat un pulover online, dar a trăit un șoc la livrare! Ce era în cutie, de fapt: „Simt că înnebunesc”... Doua povesti cu Eminescu pe intelesul tuturor. Catalin Oprisan povestitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x