Studenta a dat 2000 de lei la taxi! Cum a fost posibil așa ceva? „Sper să nu mi se mai întâmple...”

 
+2 click pentru
galerie

O tânără studentă a dat în jur de 2000 de lei la taxi, echivalentul unui salariu, într-o singură noapte! Cum a reușit o asemenea performanță?

Fata de 25 de ani a ieșit în oraș în weekend ca să se distreze cu prietenii. Când oboseala și cantitatea prea mare de alcool au început să-și spună cuvântul, studenta a chemat un taxi tip Uber ca să o ducă acasă. S-a urcat și a ațipit imediat, dar în scurt timp avea să trăiască un șoc!

Helen Dryden ceruse șoferului s-o ducă din Londra înapoi în orașul Guildford, o călătorie care ar fi costat-o în jur de 80 de lire. Totuși, fiindcă nu setase pe aplicație destinația corectă, ci orașul în care făcea facultatea (Newcastle), fata a mers zeci de kilometri în direcția greșită!

La un moment dat, șoferul a întrebat-o pe fată dacă e sigură că dorește să meargă atât de departe, iar studenta (cam mahmură) s-a prins că e ceva în neregulă. Șoferul a întors, dar aparatul arăta deja 275 de lire sterline!

CURSĂ DE 2000 DE LEI

Fiindcă nu mai avea încotro și nici să înnopteze la hotel nu era în plan, fata a mers spre casă cu același Uber și la final, tariful a fost unul de 355 de lire, adică în jur de 2000 de lei, pentru trei ore de mers.

Helen spune că nu este mândră de aceas seară și că o să încerce să nu se mai îmbete atât de rău! Cu siguranță fata nu va uita prea curând această aventură...costisitoare!

„Sper să nu mi se mai întâmple așa ceva...”, a comentat ea nu tocmai mândră.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI