Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Observator Special: Farsa pentru baietii cu pantalonii lasati: Agentia pentru decenta pe strada

In ultimii ani, am remarcat tendinta barbatilor de a purta pantalonii cat mai lasati pe solduri! Nu intelegem ce ce si-ar dori cineva sa arate de parca nu ar avea femur, dar - in fine - nu e treaba noastra, nu suntem critici de moda. Ceea ce putem sa remarcam, insa, este ca nu doar noua ni se par inestetici acest tip de pantaloni. Ci si unui rus, mare specialist in farse. Si, avand in vedere ca vorbeste o engleza perfecta, s-a dus in Miami, locul in care a aparut respectiva moda.

Miami, locul in care iarna nu este iarna, iar oamenii sunt imbracati cat mai lejer. Poate prea lejer, in opinia lui Vitali, care a decis sa intre in rolul unui agent guvernamental, cu o misiune precisa: sa-i determine pe barbati sa nu-si mai arate lenjeria intima pe strada.

“Trebuie sa-ti dau amenda, frate, pentru ca ai pantalonii prea lasati. Ai auzit de A.R.P.? Este Agentia pentru Ridicarea Pantalonilor”. – asa i-a abordat rusul pe primii “clienti” cu pantalonii in vine. Primul contact nu a fost cel mai reusit cu putinta, dar Vitali nu dispera. Cauta si cauta si cauta. Uneori fara succes, dar si cand isi gaseste clientii, nu se lasa…

Vezi intreaga farsa in GALERIA VIDEO!

“Ai auzit vreodata de A.R.P.? Te amendez sau iti ridici pantalonii. Ia sa vad!”, le spune el, serios, unor turisti. Cand vede ca merge, forteaza nota: “Crezi ca ai putea sa ti-i ridici inca putin?”. Raspunsul vine aproape imediat: “Sigur ca da!”.

Bietii oameni chiar au crezut ca exista o Agentie pentru Ridicarea Pantalonilor. Totusi, dupa accent, sunt abia veniti in Statele Unite si inca nu si-au dobandit cetatenia, deci e indicat sa conlucreze cu autoritatile. Dar nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre acesti tineri infractori, pe care Vitali i-a avertizat.

“Daca sunteti eliberati conditionat, stiti ce inseamna sa incalcati din nou legea, nu? Daca nu o faci, iei o amenda de 113 dolari”, i-a prevenit el.

Desigur, nu se pune problema de amenda, pentru ca rusul face doar o farsa. Interesant este cat de usor pot fi pacaliti americanii, odata ce pretinzi ca faci parte dintr-o agentie guvernamentala, responsabila pentru restabilirea modei pantalonilor purtati clasic. Dar asta ne face sa ne explicam faptul ca exista o gramada de state, cu niste legi de-a dreptul inepte. Intr-adevar. tara tuturor posibilitatilor.

Recomandari