Papucii cu blăniță, accesoriul preferat al domnișoarelor și pe vremea rea. Cum arată faimoasele încălțări, după o zi ploioasă: "Încep să-i strănute papuci"

Cum ar putea arăta, dacă nu impecabil? Cucerite iremediabil de această încălţăminte, domnişoarele fashioniste recurg la metode de urgenţă, pe vremea rea. 

Cum ar putea arăta, dacă nu impecabil? Cucerite iremediabil de această încălţăminte, domnişoarele fashioniste recurg la metode de urgenţă, pe vremea rea.

Dacă pe timpul caniculei, blănoşii se plimbau nestingheriţi pe asfaltul încins, ei bine, după ploile necontenite simpaticii "au scos din nou capul în lume".

Şi, pentru a se asigura că vor rămâne intacţi, o domnişoară a avut grijă să îi protejeze din calea bălţilor formate în urma ploii. Şi a fost tare creativă. Două pungi transparente au ţinut loc de husă impermeabilă pentru famoasele încălţări.

Internauții s-au amuzat teribil, după ce această foto grafie a apărut ăe internet: "Au apărut si spray-urile anti-purici pentru șlapii cu blană", " Încep să-i strănute papuci",

Ultimele știri