Căutare Live

Psy, dependent de vodka: "Daca sunt fericit, beau, daca sunt trist, beau, poate sa ploua sau nu, beau!"

Nu e de mirare ca dansul Gangnam Style este atat de bizar. Psy s-a “impleticit” pe toata durata lui! Cantaretul a recunoscut ca este dependent de alcool, in special de vodka… coreeana.

Barbatul care a dat lovitura anul trecut cu “Gangnam Style” isi plange amarul si isi traieste bucuriile alaturi de o sticla de vodka coreeana (!), fie ca e zi sau noapte. Ea este “cea mai buna prietena a lui”, marturiseste acesta jenat intr-un interviu pentru Sunday Times.

“Daca sunt fericit, beau, daca sunt trist, beau, daca ploua, beau, daca e soare, beau”, spune Psy. Singurul moment in care acesta se opreste? “Cand sunt mahmur” – dar nu pare prea convins de propria afirmatie. Placerile lui vinovate? “Whisky, vodka, tequila, cam orice”.

Psy a devenit un star de talie international anul trecut, in iulie, cand a lansat piesa "Gangnam Style". Aceasta a devenit hit in cateva ore si astazi are peste 1 miliard de vizualizari.

Bulldogul, cel mai bun prieten al bebelusului... VIDEO! Si baietii plang… cand sunt amenintati cu insuratoarea!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri