Românii au râs cu lacrimi atunci când au citit mesajul de la ghişeul de bilete! "Stimaţi călători..."

Românii s-au amuzat teribil atunci când au dat cu ochii peste un afiş cu un mesaj...greu de înţeles! Călătorii au făcut un adevărat efort să priceapă ce au de făcut cu biletele!

Românii s-au amuzat teribil atunci când au dat cu ochii peste un afiş cu un mesaj...greu de înţeles! Călătorii au făcut un adevărat efort să priceapă ce au de făcut cu biletele!

Nu se ştie exact în ce gara sau autogară a luat naştere afişul, dar cert este că imaginea a ajuns pe internet şi a devenit virală în toată ţara, prin intermediul reţelelor de socializare.

Pe geamul unui ghişeu stătea următorul mesaj:

"Stimaţi călători, la procurarea biletului dus-întors, pentru călătoria de întoarcere, păstraţi şi biletul de dus-întors în legătura cu care se dă tichetul de întoarcere. Atenţie: tichetul nu este valabil fără biletul dus-întors!!!"

N-o să uiți prea curând! Cum reacționează un câine atunci când își vede fratele mai mic pentru prima oară! Ești pregătit?

Puţini sunt cei care au înţeles exact ce anume li se sugerează prin acest mesaj. Alţii au pozat afişul şi l-au postat în mediul online, unde a stârnit mult amuzament.

Ce mai putem spune, în afară de...succes la desluşit mesajul!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri