Căutare Live

Si ei au dreptul la opinie: Un cimpanzeu de la Zoo a cerut sa fie eliberat!

Nu degeaba am evoluat din maimute! Un cimpanzeu de la o gradina zoologica britanica nu a mai suportat sa fie tinut in captivitate, astfel ca a incercat sa "pacaleasca" un vizitator sa il elibereze.

Moment impresionant la o gradina zoologica din Tara Galilor: un cimpanzeu a transmis, prin semne, ca doreste sa iasa din locul in care este tinut inchis. A crezut, pentru cateva minute, ca va putea sa il pacaleasca pe vizitatorul care incerca sa comunice si sa inteleaga ce doreste primata.

"Ridica geamul, vreau sa ies, ti se pare normal sa te uiti la mine de-acolo?", parea sa spuna cimpanzeul, care facea semne disperate celor aflati dincolo de fereastra. Dandu-si seama ca vizitatorul doar s-a jucat cu el, cimpanzeul s-a dat batut.

Pentru a vedea scena, nu rata VIDEO de mai sus!

Foto: wallpaperhint.com

Intalnire de gradul III: Mircea Badea, agresat de o "doamna corpolenta" in magazin... Mircea Badea: "Poporul roman e ca Mike Tyson". Vezi cum plangea pugilistul inainte de marile meciuri!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri