Căutare Live

Sumudica din Valea Domanului

Razvan Simion si Dani Otil au imitat, la matinalul Antenei 1, momentele tandre dintre Marius Sumudica si Teo Craciunescu din finalul primei reprize a meciului Rapid Gaz Metan Medias desfasurat in Giulesti.

Dani Otil a avut la aceasta transmisiune sportiva dublu rol: atat de arbitru de rezerva cat si de reporter. Exact in momentul in care s-a cedat legatura pe stadionul de la Resita, arbitrul a anuntat o schimbare pe care toti spectatorii si telespectatorii au regretat-o: a iesit cu numarul 99 Vancea (Roxana, nu Robert) si a intrat Simion (Razvan, nu Valentin).

Dupa ce schimbarea s-a produs, Razvan - fostul jucator cu prezente intermitente pe stadionul din Valea Domanului - s-a „metamorfozat" in Marius Sumudica (expansivul antrenor al Rapidului) neezitand sa-l pupe cu foc pe Dani, cel ce juca rolul nefericitului reporter de conjunctura.Un prezentator de la Fox News are un mesaj pentru Talmacean: Nu dansa!... Mireasa zilei… varianta cu barba si perdea...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri