Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Testul care a dat internetul peste cap! Tu vezi leopardul din imagine? Iată imaginea, în detaliu

Realizată de Sudhir Shivaram în statul indian Rajasthan, poza i-a pus la grea încercare pe cei care au văzut-o. Firosul animal s-a camuflat perfect, în timp ce se relaxa, întins pe niște stânci, în Rajasthan, India.

Realizată de Sudhir Shivaram în statul indian Rajasthan, poza i-a pus la grea încercare pe cei care au văzut-o. Firosul animal s-a camuflat perfect, în timp ce se relaxa, întins pe niște stânci, în Rajasthan, India.

Snapper Sudhir Shivaram, fotograful care a reușit să susprindă aceste imagini, se afla într-o călătorie, explorând orășelul Bera. Bărbatul a sperat că va putea găsi aici vreo felină mare, întrucât zona era cunoscută ca fiind habitatul perfect pentru aceste animale.

"Este locul unde pot fi văzuţi leoparzi deseori, pentru că este un teren mai stâncos. Leopardul acela tocmai apăruse şi se odihnea. Am rămas la distanţă, pentru a nu-l deranja", a povestit fotograful.

"Am făcut poza aceasta fără să încadrez leopardul în centru, aşa că este foarte greu să-l observi. Doar câţiva oameni au reuşit, iar asta după ceva vreme. (...) Unii au crezut chiar că, de fapt, nu e niciun animal în poză. Leoparzii se camulfează foarte bine ", a adăugat el.

Vezi imaginea detaliată, în galeria de mai sus!

Recomandari