Căutare Live

Topul celor mai inedite fobii by Neatza

Razvan a prezentat, in aceasta dimineata, cateva dintre cele mai inedite fobii, dupa care i-a invitat si pe telespectatorii Neatza sa dea si ei cateva exemple, pe pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/neatzacurazvansidani.

Fobia este, conform dexonline.ro, o stare patologica de neliniste si de frica obsedanta, lipsita de o cauza obiectiva sau precisa. O repulsie, antipatie pentru ceva.

Cum spuneam, astazi, Razvan a dat cateva exemple de asemenea fobii...

Androfobia este frica fata de barbati. Matinalul Razvan, pus pe glume, chiar a nominalizat-o pe asistenta emisiunii, Roxana Vancea, ca ar suferi de aceasta fobie. :D

Cameramanul Radu Puberu ar suferi, potrivit aceluiasi Razvan, de chionofobie! Adica, teama patologica de zapada. Ca, cica, ii e frica de faptul ca nu ajunge la show, din cauza zapezii.

Nici Nicu soferu' n-a scapat de nominalizarile de la Neatza, in ceea ce priveste fobiile. Dar, mai bine, descoperi tu despre ce este vorba, urmarind imaginile de la Neatza!

Si cu aceasta ocazie, vezi si tu unde te incadrezi...

FARSA ZILEI: Jurassic Park, in plina strada! Cum reactioneaza trecatorii?... TOP 10 - persoane cu care nu trebuie sa te certi!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri