Un reporter transmitea liniștit o știre, fără să observe ce se petrece în spatele său! Telespectatorii au văzut totul! (VIDEO)

Un reporter tocmai transmitea liniștit informații despre un eveniment atunci când în cadru s-a întâmplat ceva magic. Nu a observat ce se petrece în spatele său, dar telespectatorii au văzut totul.

Un reporter tocmai transmitea liniștit informații despre un eveniment atunci când în cadru s-a întâmplat ceva magic. Nu a observat ce se petrece în spatele său, dar telespectatorii au văzut totul.

La început, nimic nu părea ieșit din comun atunci când bărbatul realiza reportajul. Totuși, în scurt timp, ceva incredibil s-a întâmplat.

Ashish Joshi de la Sky News nici nu a băgat de seamă că în spatele său și-au făcut apariția doi bărbați.

Transmitea o știre atunci când a avut parte de șocul vieții sale! Toți râd acum de reacția jurnalistei! (VIDEO)

Ca prin minune, cei doi au apărut în cadru și au făcut un număr incredibil de magie

Au adus o cutie specială și au început să facă un număr de magie cu adevărat uluitor, spre deliciul celor care urmărea știrea în direct.

SURPRIZĂ de PROPORȚII pentru o fetiță! Reacția acesteia a ÎNDUIOȘAT o lume întreagă!

În mod evident, atenția telespectatorilor a fost distrasă complet de la știre. Cei doi magicieni sunt cunoscuți în mediul online pentru uimitoarele lor trucuri.

Clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri