Căutare Live

VIDEO! Adelina a facut spume la o sedinta foto

Adelina Pestritu a fost victima unei situatii stanjenitoare.

Pentru Adelina Pestritu, cea mai recenta sedinta foto s-a transformat intr-un cosmar. La finalul ei, starleta a incercat sa faca un dus, insa a fost blocata in baie si mai ales inecata in spuma.

O defectiune a masinii de spalat a umplut baia de spuma, iar Adelina a avut ulterior de luptat si cu acuzele enervante ale unui muncitor cam obraznic, intrat pe fereastra sa ii dea o mana de ajutor.

Din fericire pentru ea, totul s-a sfarsit nu in nervi si lacrimi, ci in rasete generale pentru ca totul a fost de fapt o farsa pusa la cale de Dan Negru in debutul celui mai nou sezon al show-ului Plasa de stele.

VIDEO! Razvan, in vizita la Londra: "Nu am vazut in viata mea atatea femei ametite"... Jake Gyllenhaal, fotografiat la pisoar!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri