Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

VIDEO! Asculta-l pe Mircea Badea vorbind in limba chineza!

Mircea Badea a purtat un tricou inspirat parca din celebra reclama "Zboara, puiule, zboara!". Realizatorul tv a tradus cuvintele in limba chineza.

Mircea Badea si-a surprins publicul, dar si pe Sandra Stoicescu, cu un tricou avand desenat un soim in zbor. Realizatorul tv a marturisit ca tricoul il duce cu gandul la reclama "Zboara, puiule, zboara!".

"E un tricou monolingv, am un soim insailat, un milieu si pe fata si pe spate. Pe mine m-a lovit criza barbatului la varsta trijlocie plus ca mie mi-a placut la nebunie reclama cu "Zboara, puiule, zboara!" si am vrut sa vad daca pot face si eu pasarea asta sa zboare", a explicat Mircea Badea.

El a reusit sa strige in limba chineza celebrul indemn, aratandu-se interesat sa faca acelasi lucru si in limba japoneza. Spre final, Mircea Badea a dezvaluit ca este pasionat si de lumea desenelor animate si ca daca ar fi sa se compare cu un personaj celebru, acela ar fi Johnny Bravo. "Am sa cer postul lui Johnny Bravo, ii seman, ma ajuta si freza si fata, mai trag si de fiare", a spus Mircea Badea.

Recomandari