VIDEO! Benone Sinulescu a fost arestat!

Cunoscutul cantaret de muzica populara a dat de belea! Benone Sinulescu a fost implicat intr-un scandal in plin centrul Capitalei, care s-a lasat cu arestari. Cu catuse la maini, artistul a fost luat de un politist pentru a fi dus la sectie.

Deghizat intr-un cersetor orb, care isi castiga banii cantand intr-o zona circulata din Bucuresti, Benone Sinulescu a participat la o farsa filmata de echipa Acces Direct.

Trecatorii au intervenit cand un barbat mai tanar a vrut sa ii ia banii si au fost la un pas sa il loveasca. Mai multe persoane s-au luptat sa recupereze bancnotele luate de un alt cersetor din zona.

Martorilor li s-a parut incredibil cum vinovatul a reusit sa scape chiar de sub ochii politistului sosit la fata locului.

Victima s-a transformat imediat in infractor, pentru ca omul legii a decis sa il aresteze pe cersetorul care semana foarte mult cu Benone Sinulescu.

Sub privirile uimite ale trecatorilor, nea Beni a fost incatusat, in ciuda impotrivirii celor din jur.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri