VIDEO! Elena Merisoreanu, acuzata ca ar avea o relatie cu Gheorghe Turda

Nu este o descoperire spectaculoasa a presei autohtone, ci o afirmatie care a scos-o din sarite pe solista de muzica populara, care a fost sarbatorita printr-o farsa de echipa emisiunii prezentate de Simona Gherghe.

Acces Direct a dorit sa o surprinda pe Elena Merisoreanu chiar de ziua ei si, cu ajutorul lui Carmen Serban si al Cristinei Stamate, chiar a reusit acest lucru.

Cele doua au scos-o in oras pe indragita interpreta de muzica populara, alegand o cafenea de fite de pe Dorobanti. Acolo chelnerul s-a dovedit a fi neinspirat, varsand apa pe hainele Elenei. Nu a fost singurul lucru ciudat ce i s-a intamplat cantaretei. Dupa ce a aflat ca manelista Carmen Serban poarta chiloti ce au ca model un cap de mort, langa ea s-a postat un barbat cu o pisica, ce i-a transmis ca e casatorita cu Gheorghe Turda, pentru ca a vazut-o impreuna cu el intr-un hotel la Vaslui.

Cristina Stamate a preluat pisica, insa, la insistentele Elenei Merisoreanu si ale lui Carmen Serban, a renuntat la ea. Proprietarul s-a intors si a dat nastere unui scandal monstru, sustinand ca isi vrea animalul inapoi, pentru ca e amintire de la casa de copii. Nici macar posibilitatea de a primi bani nu l-au facut sa inceteze, fapt care a scos-o din sarite pe cantareata de muzica populara. In momentul in care si-a dat seama ca e o farsa, Elena s-a calmat dar nu i-a satisfacut curiozitatea Cristinei Stamate, care ar fi dorit sa stie cum e cu Gheorghe Turda.Ultimele știri