Căutare Live

Video. I-a tăiat rochia cu foarfeca, în direct, colegei sale de platou. Reacţia femeii face înconjurul lumii!

Farsa făcută de un prezentator TV din Spania colegei sale din platou face înconjurul lumii! 

Farsa făcută de un prezentator TV din Spania colegei sale din platou face înconjurul lumii!

Juan Medio prezenta o emisiune alături de colega sa, Eva Ruiz, atunci când a decis să îi taie rochia. Prezentatorul a precizat că a apelat la acest gest pentru a se răzbuna pe Eva, ca urmare a unei farse anterioare, când aceasta i-a tăiat pantalonii pentru că a refuzat să danseze în timpul emisiunii.

La scurt timp după incident, televiziunea a emis un comunicat în care şi-a prezentat scuzele pentru acest incident, numindu-l “o glumă între prezentatori”.

Bancul zilei. O doamnă bine coboară în grabă dintr-un Porsche și intră la un cabinet medical... A început şcoala şi odată cu ea şi perlele elevilor. Ce sinonim a dat un copil cuvântului "mititică". Râzi cu ...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri