Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

VIDEO! Oana Lis si-a dus bunica la striptease masculin

Bunica Oanei Lis a ajuns vedeta cu acte in regula, sofer la scara, dezvaluiri intime si chiar o seara printre barbati dezbracati.

Mamaie Vasilica, bunica Oanei Lis, a venit la Bucuresti pentru a sarbatori ziua de nastere a lui Viorel. Insa de distractie a avut chiar ea parte, pentru ca Oana a luat-o cu ea in club, acolo unde cativa striperi au dansat cam goi, spre bucuria viitoarei mirese.

"Niste vagabonti, aici danseaza, dar la munca campului nu s-ar baga", a spus mamaie Vasilica, care luni dupa amiaza s-a mutat cu Oana si Viorel Lis in platoul Acces Direct.

Batrana a incercat sa descrie atmosfera din club, insa cuvintele sale au declansat amuzamentul general. "Radeau toti si bateau din palme. Asa ceva nu mi-am inchipuit, era o babilonie in toata regula, nu auzeam nimic, era si fum mare, baieti, fete, unii dansau, altii se invarteau", a spus mamaie Vasilica.

Totusi, Oana Lis a povestit ca batrana s-a simtit foarte bine, desi initial stinghera, dar sigur s-a bucurat de experienta vietii ei, mai ales ca a fost plimbata cu o limuzina cum numai in Narcisa Salbatica a mai vazut.

Aventura s-a incheiat intr-o camera de hotel, unde Oana si Viorel Lisa ar fi trebuit sa isi petreaca noaptea, dar au cedat camera bunicii.

Intre timp, Viorel Lis s-a distrat si el separat, cu o dansatoare exotica ce i-a dansat din buric, chiar sub privirile unei echipe Acces Direct.

Recomandari