Căutare Live

Vizitatorii unui muzeu, rugați să nu privească statueta în ochi! Uite ce au pățit curioșii! (VIDEO)

O statuetă expusă la un muzeu din Norvegia avea un avertisment prin care vizitatorii erau rugați să nu privească figurina în ochi. Dar uite ce au pățit curioșii!

O statuetă expusă la un muzeu din Norvegia avea un avertisment prin care vizitatorii erau rugați să nu privească figurina în ochi. Dar uite ce au pățit curioșii!

De obicei, când mergi să vizitezi un muzeu, te uiți atent la diferitele tablouri și exponate.

Totuși, la un muzeu din Norvegia, lucrurile stau puțin diferit, căci oamenii sunt rugați să nu privească această statuetă în ochi.

Transmitea o știre în direct când a început să țipe ISTERIC! Motivul a făcut o planetă întreagă să râdă! (VIDEO)

Privită în ochi, statueta „atacă” orice curios cu un jet de apă

Curiozitatea rămâne caracteristica principală a oamenilor, așa că mulți vizitatori nu s-au putut abține și au ignorat avertismentul.

VIRAL: Amuzant e puţin spus! Reacţia neaşteptată a unei fetiţe atunci când îşi vede tatăl proaspăt bărbierit

Ceea ce a urmat este pe măsură, iar reacțiile oamenilor au fost filmate. Clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea.

Părintele Necula lovește din nou cu o predică de senzație! „Te-a afectat berica, iubitule?” (VIDEO)... Bancul zilei: Mama aude gălăgie pe coridor, în toiul nopţii. Iese din dormitor şi îl vede pe Bulă cu…...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri