Căutare Live

Delia o să râdă în hohote când o să audă cum sună melodia ei... „Noaptea târziu”. Cel mai tare cover „1234” din istorie!

Versul „Dar unde dragoste nu e, nimic nu e” poate fi schimbat foarte bine cu „dar unde e unor nu e, nimic nu e” dacă ascultăm cover-ul făcut de cei de la „Noaptea târziu” după piesa Deliei

Versul „Dar unde dragoste nu e, nimic nu e” poate fi schimbat foarte bine cu „dar unde e unor nu e, nimic nu e” dacă ascultăm cover-ul făcut de cei de la „Noaptea târziu” după piesa Deliei.

Grupul de tineri de la „Noaptea târziu” au pus niște versuri absolut adorabile pe melodia juratei „iUmor”, iar referenul s-a schimbat substanțial devenind „Unde vacanță nu mai e, nimic nu e”

Ariana Grande şi John Legend dau hitul primăverii în lume! Videoclipul cântecului ”Beauty and the Beast”, succes mondial... Secretele din spatele cortinei. Mama Deliei, în pragul unui atac de panică. Și-a văzut fiica aruncându-se în gol de la z...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri