Căutare Live

Noul videoclip al lui Pitbull, interzis in Marea Britanie

Pitbull a gresit din nou. Noul sau videoclip a fost interzis la televiziunile britanice

In 2011, la Gala American Music Awards, Jenifer Lopez l-a pus pe Pitbull intr-o situatie jenanta. Aceasta a dansat provocator pe langa partenerul ei de scena pana cand acesta s-a cam inrosit. Motivul a fost unul cat se poate de penibil: pantalonii sai au inceput sa prinda forme accentuate ... in public.

Acum se pune iar in lumina proasta. Noul sau clip, "Don't stop the party", a fost intrezis la TV in Marea Britanie. Motivul? Contine scene prea explicite si se consuma alcool. Fete aparand nud, dansuri lascive, chiar si Pitbull pe un pat, inconjurat de fete care il mangaie ... suav.

Vaya con Dios revine in Romania in martie 2013... Cel mai nou album al trupei Vunk, "Nu scapa nimeni ", maine, impreuna cu Gazeta Sporturilor. Cornel Ilie: 2012...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri