Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Video | Alexandra Stan, revenire spectaculoasă. Artista a reușit să-și impresioneze din nou fanii cu muzica sa: "O fată cu personalitate, cool, cu atitudine de divă şi care are toţi bărbaţii la picioare"

Alexandra Stan este o artistă cunoscută la nivel internațional care și-a uimit fanii în repetate rânduri cu aparițiile sale nonconformiste. De această dată, blondina şi-a lansat recent un nou single - "Tikari" - pentru al cărui videoclip a filmat chiar în oraşul său natal, Constanţa.

Video | Alexandra Stan, revenire spectaculoasă. Artista a reușit să-și impresioneze din nou fanii cu muzica sa: "O fată cu personalitate, cool, cu atitudine de divă şi care are toţi bărbaţii la picioare"

Într-un interviu acordat Agerpres, artista pomentește de dorul irezistibil care o încercă de fiecare dată când se gândește la scenă. Aceasta spune că nimic nu se compară cu energia câtorva mii de oameni care îi cântă piesele.

Perioada pandemiei a afectat mult o parte din artiștii, aceștia nemaiputând să țină concerte, dar totodată această pauză le-a fost un răgaz pentru a-și definitiva operele muzicale. Acesta este și cazul Alexandrei Stan care a lucrat neîncetat la revenirea sa pe scena muzicii din România.

Alexandra Stan, complet dezbrăcată pe Instagram! Pozele nud au aprins imaginația fanilor: „Murim de inimă”

"'Tikari' este un joc de cuvinte, care vine de la Chica Rica şi se referă la o fată cu personalitate, cool, cu atitudine de divă şi care are toţi bărbaţii la picioare. Ne-am jucat în studio cu versurile piesei şi aşa am ajuns la 'Tikari'", a povestit ea, a spus Alexandra Stan într-un mini interviu acordat Agerpres.


Pentru această piesă a ales să filmeze un videoclip la Constanţa, pentru că melodia "are un vibe de vară" şi a vrut să exprime "hotness-ul şi căldura toridă prin locaţiile "exotice" din Constanţa", afirmă cântăreaţa. Ea spune că a filmat aproximativ 20 de ore în Portul Tomis, la farul din Constanţa şi pe plaja de la intrarea în staţiunea Mamaia.

"Constanţa este oraşul meu de suflet şi pentru o astfel de piesă nu aveam cum să aleg alte locaţii de filmare", precizează artista.

Alexandra Stan, testată pentru coronavirus! Cum se simte acum vedeta!Acum, după lansarea piesei, publicul are posibilitatea să o urmărească şi pe o platformă de streaming.


"Am lansat o campanie alături de Apple Music, prin care publicul poate urmări conţinut exclusiv dacă îşi activează contul prin cele patru luni gratuite. Cei care aleg să se aboneze primesc, pe lângă videoclipul piesei "Tikari", şi un making-of, un interviu şi un dance video, toate în exclusivitate pe această platformă. Am ales să comunic printr-o platformă de streaming şi pentru că streaming-ul reprezintă viitorul industriei muzicale şi mereu mi-a plăcut să fiu cu un pas înainte", declară Alexandra Stan.

FOTO | Alexandra Stan nu se dezminte! A apărut pe plajă fără sutien, acoperită doar de un colăcel

S-ar întoarce oricând în Italia, în Spania sau în Grecia, dar cel mai mult îi este dor de Japonia.


"Energia fanilor mei de acolo este fantastică. Momentan mă bucur de ultimele raze de soare, aici, în paradisul sălbatic de la Tuzla, urmând să merg la munte cu prietenii şi să explorez cât mai mult România. Avem o ţară superbă care merită vizitată, iar dacă nu am făcut-o până acum, acesta este momentul perfect să ne bucurăm de ea şi să susţinem cât putem economia locală", afirmă Alexandra Stan.

Recomandari