Căutare Live

El este cel care a creat isteria Pokemon GO! John Hanke a dezvăluit noile personaje vedetă ale jocului

John Hanke, creatorul popularului joc ”Pokémon Go”, a avut parte de un tratament destinat celebrităţilor, duminică, ultima zi a evenimentului anual Comic-Con, organizat în oraşul american San Diego, unde a vorbit despre popularitatea virală a jocului şi despre viitorul acestuia, informează Reuters.

John Hanke, creatorul popularului joc ”Pokémon Go”, a avut parte de un tratament destinat celebrităţilor, duminică, ultima zi a evenimentului anual Comic-Con, organizat în oraşul american San Diego, unde a vorbit despre popularitatea virală a jocului şi despre viitorul acestuia, informează Reuters, citată de news.ro

John Hanke, fondator al Niantic Labs şi dezvoltator al jocului pentru dispozitive mobile ”Pokémon Go”, a fost întâmpinat cu aplauze furtunoase de cei peste 6.500 de fani prezenţi la eveniment atunci când a urcat pe o scenă care, de regulă, este rezervată prezentărilor de noi filme şi seriale TV, la care participă numeroase vedete de prim rang din industria de divertisment americană.

Hanke a spus că popularitatea globală a jocului, care încorporează în lumea reală o serie de creaturi colorate, animate, preluate din universul jocului ”Pokémon” al companiei Nintendo, folosind realitatea augmentată (AR) şi tehnologia Google de cartografiere şi geolocalizare, este ”uluitoare”.

”Pokémon Go” a captivat fanii din lumea întreagă şi are deja 21 de milioane de utilizatori activi în Statele Unite în primele două săptămâni după lansare. Valorea acţiunilor companiei Nintendo a crescut spectaculos după lansarea jocului.

John Hanke spune că update-uri şi noi personaje vor fi incluse în ”Pokémon Go” în lunile următoare şi în anii următori, pe măsură ce jocul ”va creşte” şi va include tot mai multe creaturi şi elemente din vastul univers al jocului iniţial, ”Pokémon”.

În timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu public, John Hanke a spus că echipa care a creat jocul a ţinut cont de sugestiile utilizatorilor pentru a remedia câteva mici probleme tehnice şi blocaje ale jocului. De asemenea, creatorii ”Pokémon Go” au ţinut cont de sugestiile fanilor în privinţa elementelor care ar trebui adăugate în joc, dar şi de posibila introducere a unor funcţii noi, precum aceea de ”înmulţire” a Pokémonilor.

Rihanna, mesaj pentru fani: "Nu mai prindeţi pokemoni!”... Interzis fanilor Pokemon Go! Jucătorii nu au voie să pună piciorul în acest loc! Dezvoltatorii trebuie să modifice harta...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri