Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Ultimele noutăți despre Pokemon Go. Se pregătesc concursuri internaționale!

Noutăți de la producătorii Pokemon Go. Compania vrea să organizeze anul următor, adevărate competiții între orașele și cartierele din lumea întreagă

Noutăți de la producătorii Pokemon Go. Compania vrea să organizeze anul următor, adevărate competiții între orașele și cartierele din lumea întreagă.

Potrivit Mediafax, după ce jocul Pokemon Go, în care utilizatorii „capturează” monstruleţi în realitatea virtuală, a devenit viral, compania producătoare Niantic a anunţat că în 2017 se vor organiza competiţii oficiale de Pokemon Go.

Pasionaţii de Pokemon Go îşi vor putea măsura abilităţile de „vânători de monstruleţi” în competiţii oficiale, potrivit unei declaraţii a directorului adjunct de la Niantic, compania care produce jocul.

„Unul dintre viitoarele noastre obiective este să organizăm adevărate campionate de Pokemon Go, pe oraş sau pe cartier”, a explicat directorul adjunct Mathieu de Fayet.

Competiţiile vor fi lansate în 2017. Până atunci, mai multe companii au interzis angajaților să folosească aplicația, cel puțin cât timp sunt la serviciu. Armata israeliană le-a interzis soldaților să acceseze aplicația după ce un angajat al marinei s-a pozat în timp ce captura un pokemon de pe un vas militar. În România, combinatul siderurgic de la Galați a interzis și el angajaților să se joace Pokemon Go, cel puțin cât timp sunt la serviciu.

Jocul Pokemon Go a iscat o frenezie la nivel mondial. Jucătorii au invadat străzile oraşelor, cu ochii aţintiţi în dispozitivele mobile, au mers zeci de kilometri pe jos pentru a „vâna” monstruleţii exotici niponi.