Antena Căutare

„Mi-am probat rochia de mireasă și am aflat că el mă înșela!”. O tânără splendidă, despre semne ale infidelității! „Vreau să ajut alte femei” - FOTO

O tânără a aflat că bărbatul cu care urma să se căsătorească a înșelat-o timp de șase luni, chiar înainte de nunta lor, și a dezvăluit care au fost semnele importante ale infidelității lui, pe care ea a ales să le ignore.

„Mi-am probat rochia de mireasă și am aflat că el mă înșela!”. O tânără splendidă, despre semne ale infidelității! „Vreau să ajut alte femei” - FOTO Galerie
„Mi-am probat rochia de mireasă și am aflat că el mă înșelat!”. O tânără splendidă, despre semne ale infidelității! „Nu ar fi trebuit să accept” - FOTO

Femeia, Devin Allen, în vârstă de 31 de ani, din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, a spus că a avut o relație de șase ani cu fostul ei logodnic și că a aflat că el o înșela, cu 90 de zile înainte de nuntă.

„Mesajele lui au început accidental să apară pe laptop-ul meu. Am aflat, în felul acesta, că în timp ce era la petrecerea lui de burlaci îmi trimitea aceleași mesaje pe care i le mai trimitea unei femei. Aceleași mesaje, cuvânt cu cuvânt!”, a povestit ea.

Acesta a fost momentul adevărului pentru tânăra care anterior a avut unele suspiciuni în privința fidelității logodnicului ei.

Semnele infidelității, pe care ea le-a ignorat

Devin Allen a povestit că într-o zi a văzut pe telefonul lui mobil un videoclip pe care el îl primise, cu sânii unei alte femei.

Bărbatul a fost, însă, precaut, și a salvat numărul de telefon al amantei lui cu numele celui mai bun prieten al său. Astfel, a putut să pretindă că prietenul lui s-a lăudat cu o aventură pe care a avut-o.

Fosta mamă vitregă și copilul = LOVE! Și-a părăsit soțul și s-a căsătorit cu fiul lui! Reacția bărbatului înșelat. „O nerușinată! Am aflat în cel mai crunt mod posibil” FOTO

„Mi-am probat rochia de mireasă și am aflat că el mă înșela!”. O tânără splendidă, despre semne ale infidelității! „Vreau să ajut alte femei” - FOTO

Devin Allen

Apoi, Devin și-a văzut iubitul atingând o femeie pe coapse, într-o seară pe care ei o petreceau cu prietenii. Când l-a confruntat, a acuzat-o că îl spionează și i-a spus că nu se poate căsători cu cineva care are probleme cu încrederea.

Mai mult, fostul logodnic al tinerei a refuzat să o ducă la spital atunci când ei i s-a făcut rău, acuzând-o că este „disperată după atenție”.

O jurnalistă și-a prins iubitul în timpul unei partide de amor, în cel mai incredibil mod! „Îmi făcuse acest cadou”

„Sper ca, spunându-mi povestea, să ajut alte persoane să înțeleagă că unele lucruri sunt intolerabile și că uneori, oamenii nu sunt ceea ce par”, a spus Devin.

După ce a aflat că suspiciunile ei erau întemeiate, Devin și-a schimbat nunta cu un concert al cântăreței Beyonce și cu o călătorie în Las Vegas, alături de prietenele ei.

Deși fostul ei logodnic este încă într-o relație cu femeia cu care a înșelat-o, Devin a spus că speră ca cei doi să fie fericiți și că pentru ea viața este mult mai bună acum.

În 2019, Devin a lansat o companie, alături de o prietenă, prin care ajută alte femei care suferă din dragoste.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x