Căutare Live

Primul teatru privat care va transmite spectacolele pe Facebook, din cauza coronavirusului. "Este de datoria noastră să vă protejăm"

Primul teatru privat care va transmite spectacolele pe Facebook, din cauza coronavirusului este Unteatru. Dar, actorii au găsit o metodă inedită de a continua reprezentațiile: acestea vor fi difuzate, live pe Facebook.

Primul teatru privat care va transmite spectacolele pe Facebook, din cauza coronavirusului

Deși nu este vizat de decizia luată de primarul Gabriela Firea, instituția de cultură a decis suspendarea spectacolelor, cel puțin a reprezentațiilor clasice.

Unteatru a anunțat că își va suspenda spectacolele în sală în contextul amenințărilor coronavirusului. Dar, actorii au găsit o metodă inedită de a continua reprezentațiile: acestea vor fi difuzate, live pe Facebook, a anunțat instituția pe contul de pe rețeaua de socializare.

Actorul Marius Manole: UNITER e principalul vinovat că nu se schimbă nimic în teatru. Mediocrii se vor apară mereu între eihttps://a1.ro/timp-liber/stiri/actorul-marius-manole-uniter-e-principalul-vinovat-ca-nu-se-schimba-nimic-in-teatru-mediocrii-se-vor-apara-mereu-intre-ei-id967541.html

„În urma deciziilor oficiale comunicate de Primarul General luni, pe 9 martie, valabile pe teritoriul Municipiului București, echipa unteatru a decis să regândească activitatea din luna martie, oferindu-le spectatorilor șansa de a urmări toate spectacolele programate în următoarea perioadă, prin intermediul transmisiunilor live. Deși nu se numără printre instituțiile culturale administrate de Primăria Generală a Capitalei, unteatru respectă decizia oficialilor și recomandările Comitetului Național de Urgență. Avem încredere că măsurile impuse de conducerea administrației locale se bazează pe informații reale și nu suntem în măsură să punem la îndoială pericolul identificat de organele abilitate” a transmis echipa Unteatru.

Echipa teatrului independent caută soluții tehnice pentru plata biletelor, în condițiile în care transmisia spectacolelor se va face cel mai probabil, pe Facebook.

„Este de datoria noastră să vă protejăm pe dumneavoastră, spectatorii noștri, așa cum e datoria noastră să îi susținem în continuare pe artiștii independenți. Unteatru se susține din și prin vânzarea de bilete, motiv pentru care este necesar să găsim soluții pentru a putea continua. Având în vedere misiunea unteatru, aceea de a oferi artiștilor din lumea teatrului un spațiu de creație liber, dar și de a îmbogăți oferta culturală, oferind publicului șansa de a urmări zilnic producții de calitate, vom continua să jucăm, fără a pune în pericol spectatorii din București. Nu vom suspenda activitatea artistică programată la sediu și le recomandăm tuturor spectatorilor care și-au achiziționat deja bilete la reprezentațiile din luna martie să ne urmărească pe pagina de Facebook pentru mai multe informații de ordin tehnic” a mai transmis echipa Unteatru.

Spectatorii care și-au cumpărat bilete le pot păstra până la reprezentațiile clasice, pot intra pe fluxul de pe facebook sau pot cere returnarea banilor, a mai precizat instituția.

Cine este Marian Olteanu, actorul care îi dă viață lui Sorin în Sacrificiul: ”Nu pot să aleg între film și teatru!”

Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri