Antena Căutare

Surpriza zilei de MIERCURI! #100DepecheMode! Au scris istorie în muzică! 100 de lucruri cool despre Depeche Mode te așteaptă pe a1.ro!

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize, una și una. 

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize, una și una.

În așteptarea concertului din weekend, fanii trupei sunt invitați să se delecteze cu informații care mai de care mai interesante despre trupa lor preferată, Depeche Mode! Au scris istorie în muzică și există cel puțin 100 de lucruri cool despreaceastă trupă! a1.ro va enumera doar câteva:

1. După ce a păcălit de patru ori moartea, după droguri, episoade depresive, ba chiar și o tentativă de suicid, despre Dave Gahan, solistul de la Depeche Mode, am putea jura că are nu nouă, ci zece vieți! Chiar dacă nu o dată ne-a îndemnat să ”Enjoy The Silence!”, lui Gahan îi stă cel mai bine în mijlocul scenei, printre zgomote și muzică! Artistul a fost descoperit de cei de la Mute Records într-un club, în timp ce făcea cover după o piesă a lui David Bowie, ”Heroes”.

2. Numele original al trupei era inițial altul - Composition Of Sound. "Depeche Mode" era numele unei reviste franţuzeşti, iar trupa a optat pentru el pentru că avea o sonoritate deosebită.

3. În perioada ‘80-’82, Vincent Clarke era membru al trupei. Plecarea acestuia a fost motivul pentru are Martin Gore a trebuit să scrie piese.

4. Trupa a lucrat cu acelaşi fotograf folosit şi de U2. Anton Corbijn a fost angajat că să facă imaginea Depeche Mode în timpul turneului Music For The Masses.

5. Depeche Mode are priză şi la colegii de breaslă, nu doar la public; Rammstein au făcut un cover după piesă Stripped, a britanicilor.

6. Trupa a scos pe piaţă, în trecut, unul dintre cele mai rare albume căutate de colecţionari: vinilul de 12 inch "Enjoy the silence – The Quad: Final Mix".

7. Artiştii folosesc metode mai puţin tradiţionale pe unele piese. De exemplu, "A Question Of Lust" include mixarea unui sunet de minge de ping pong lovită ritmic de masă.

8. "Personal Jesus" a fost scos că single în ciuda dubiilor casei de discuri, care nu avea încredere în puterea comercială a piesei. Trupa şi-a impus însă punctul de vedere şi a avut dreptate; piesă este în prezent cel mai bine vândut single din istoria Warner Brothers.

9. "Little 15" a fost scoasă că single doar în Franţa. Piesa a fost considerată prea dark pentru publicul din UK şi SUA.

10. Dave Gahan a ajuns să facă şi backing la propiile linii; în timpul înregistrării albumului "Songs Of Faith and Devotion", Andy Flecther a suferit o cădere nervoasă, iar Dave a preluat din "atribuţiile" acestuia, pentru piesă "În Your Room".

Rămâi cu ochii pe a1.ro/100deziledevara. Urmează surprize şi mai şi!

Surse: bestmusic.ro, www.uselessdaily.com

Surpriza zilei de MARȚI! #100 de cartele Telekom îţi dau #NETLIBERARE pentru o vară plină de muzică! Fii „conectat” la c... Respect pentru unul dintre cei mai iubiți actori din România! Alexandru Arşinel va primi titlul de cetăţean de onoare al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x