Antena Căutare

Trei zodii de femei cu un destin de film! Dumnezeu a avut grijă de ele. Nu le lipsește nimic, însă un bărbat le va da lumea peste cap!

Doar trei sunt norocoase! Ele sunt cele trei semne zodiacale de femei care au fost înzestrate de Dumnezeu cu tot ce e mai bun. Banii nu le lipsesc, frumuseţea te eclipsează şi sunt iubite cum rar mai vei, în ziua de astăzi.

Doar trei sunt norocoase! Ele sunt cele trei semne zodiacale de femei care au fost înzestrate de Dumnezeu cu tot ce e mai bun. Banii nu le lipsesc, frumuseţea te eclipsează şi sunt iubite cum rar mai vei, în ziua de astăzi.

Femeia RAC

Duce o viaţă de film, iar temperamentul ei puternic atrage norocul şi oamenii care o ajuta să urce pe scara socială. Sunt extrem de iubitoare şi primesc iubire fără limite din parte celor care îi poartă de grijă. Iubitul acestei femei se poate considera norocos. Vor avea o relaţie lungă şi plină de tandreţe.

Femeia TAUR

Se pot considera unele dintre cele mai norocoase femeie. Sunt hotărâte, lupta pentru ce îşi doresc şi întotdeauna obţin ce îşi pun în gând. Sunt extrem de săritoare şi este gata să te ajute în orice împrejurare. Un bărbat îi va da lumea peste cap şi îi va rămâne fidelă toată viaţa.

Femeia CAPRICORN

Chiar dacă pare o femeie mai dură, nativele acestei sunt extrem de sufletiste. Au toate motivele să se bucure de viaţă. Nu le lipseşte nimic. Se realizează pe toate planurile şi atrag doar oamenii buni în jur. Sunt muncitoare și ambițioase şi îşi îndeplinesc orice vis.

Vor întâlni pe cineva care le va iubi mai mult decât orice pe lume și le va oferi totul pentru îl merită din plin.

Horoscop 7 noiembrie 2017. Zodiile care sunt urmărite de ghinion. Vor avea o zi grea: "Sunt neliniștiți. Partenerul... Maison D’Or, florăria cu ștaif din inima Bucureștiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x