Antena Căutare

5 intrebari pentru Aurelia Moscu

Daca ar castiga premiul de 50.000 de euro, Aurelia si-ar face o pensiune la munte, cu standarde ridicate.

1. Cum ati ajuns sa practicati meseria de bucatar?

Datorita pasiunii pe care o am pentru gatit m-am inscris la un curs de bucatari. Facand practica la un hotel de 5* din Bucuresti, Grand Hotel Continental, Executive chef-ul de atunci, Cezar Munteanu, mi-a propus sa raman sa lucrez acolo, la sfarsitul cursului. Am stat acolo 1 an si jumatate. Din 2011 lucrez la Market 8 in Dorobanti. Profilul restaurantului este bucatarie fusion: asiatic cu frantuzesc. Eu lucrez pe bucataria rece: salate, antreuri si sushi.

2. Care sunt abilitatile dumneavoastra in bucatarie?

Articolul continuă după reclamă
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x