- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
1. Care este cea mai mare realizare profesionala?
Cea mai mare realizare de pana acum e faptul ca am ajuns sa conduc departamentul de arta culinara a uneia din scolile cele mai bune in gastronomie de pe piata si ca la randul meu am ajuns sa formez adevarati specialisti in arta culinara.
2. Care este gafa majora pe care ati facut-o?
Lucram in laboratorul de cofetarie si am gumat o compozitie de paleuri. Mi-a luat 16 ore sa termin norma, dar nu m-am lasat. In alta ordine de idei, gafe se fac la tot pasul, numai ca nu sunt recunoscute; orice mica greseala poate deveni o gafa majora.
3. Care a fost cel mai spectaculos preparat pregatit pana acum?
O terina din ciolan presat cu foie gras si reductie de compot de mere, trio din foaie gras sau piept de rata umplut cu branza gorgonzola in crusta de nuca si sos bigarade cu portocale.
4. Care este visul dumneavoastra pe plan personal? Dar profesional?
Pe plan profesional as dori sa fac o specializare la Institutul Paul Bocuse. Personal, in acest moment, sa castig Top Chef.
5. Ce fel de mancare v-ar placea sa gatiti, dar nu ati avut pana acum ocazia si de ce?
Nu am gatit pana acum cangur, bizon, crocodil, dar am consumat. Cel mai mult mi-a placut carnea de cangur.