Chiar daca poate sa gateasca lucruri rafinate, mancarea preferata a lui Marius este ciorba de fasole cu smantana si afumatura fiindca ii aduce aminte de copilarie
1. De ce ati ales aceasta meserie?
Nu am ales eu aceasta meserie...m-a ales ea pe mine.
Articolul continuă după reclamă
2. Ce meserie ati avut inainte de a ajunge bucatar?
Consilier juridic
3. Care a fost cel mai spectaculos preparat pregatit pana acum?
Piept de rata cu sos de coacaze negre din punctul meu de vedere, dar cele mai mari aprecieri le-am primit la tagliatelle din legume.
4. Ce pasiuni aveti in afara de gatit?
Biking-ul. Imi place sa ma urc pe bicicleta si sa ies din oras pentru o zi - doua. Pana si in Bucuresti prefer sa ma deplasez cu bicicleta in detrimentul masinii.
5. Care este mancarea dumneavoastra preferata?
Ciorba de fasole cu smantana si afumatura facuta de bunica mea din Maramures, care pentru mine, are gustul copilariei.
5 intrebari pentru Maria Ungureanu...
5 intrebari pentru Adrian Iuriciuc...