Mihai spune ca si-ar taia mana dreapta pentru bucatarie.
1. Care sunt atuurile dvs. in fata celorlalti concurenti?
Pasiunea, si ca sa intelegeti, mi-as da si bratul drept pentru bucatarie.
2. Care sunt calitatile care va recomanda ca fiind primul TOP CHEF din Romania?
Articolul continuă după reclamă
Fair play-ul si daruinta cu care imi practic meseria.
3. A existat vreun moment in care ati facut o gafa majora?
Cred ca cea dea care imi aduc aminte cu drag a fost atunci cand am curatat niste vongole (scoici) si printre acestea au existat si doua pietre cu un colorit identic cu ele . Sincer trebuia o lupa ca sa le distingi. Cand clientul m-a intrebat de ce i-am pus pietre in farfurie pe langa vongole am zis ca e o chestie de décor si i-am povestit cum serveam puiul de balta la un alt restaurant intr-o scorbura de lemn . Cred ca i-a placut povestea, nu stiu nici azi daca m-a crezut.
4. Ce instrument de bucatarie stapaniti cel mai bine?
Cutitul, desigur.
5. Care a fost cel mai spectaculos preparat pregatit pana acum?
O stiuca foarte mare, intreaga.
5 intrebari pentru Adrian Iuriciuc...
5 intrebari pentru Alexandru Razvan...