Antena Căutare

Alexandru Iacob, câştigător „Top Chef”, mentor la „Junior Chef” şi jurat la Cupa Agenţiilor la Gătit

A gătit la cele mai luxoase restaurante din Berlin şi Spania, a absolvit cea mai bună şcoală gastronomică din lume, Basque Culinary Center, a câştigat „Top Chef” şi a acceptat provocarea, alături de Marius Florea Vizante, de a-i învăţa pe prichindei tainele bucătăriei la „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1

A gătit la cele mai luxoase restaurante din Berlin şi Spania, a absolvit cea mai bună şcoală gastronomică din lume, Basque Culinary Center, a câştigat „Top Chef” şi a acceptat provocarea, alături de Marius Florea Vizante, de a-i învăţa pe prichindei tainele bucătăriei la „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

Alexandru Iacob, că despre el este vorba, a acceptat invitaţia de a face parte din juriul competiției culinare dedicată industriei creative din România, Cupa Agenţiilor la Gătit: „În primul rând, ideea de a fi jurat într-un astfel de cadru mi s-a părut atractivă pentru că mie-mi place să fiu creativ în preparatele mele, după cum s-a văzut şi la <Top Chef>, şi abia aştept să degust bucatele pregătite de cei mai creativi oameni”, mărturiseşte Alexandru Iacob, ce va putea fi urmărit la „Junior Chef”. Tot el povesteşte că în ciuda faptului că este prins cu filmările show-ului gastronomic cu copii, el nu poate refuza proiectele frumoase care implică gătitul pentru că pasiunea pentru arta culinară nu are limite.

Vrei să renunți la carne pe perioada postului? Iată alimentele cu care o poți înlocui... Ouăle se ţin în frigider? De ce?...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x