- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Anca Rusu a facut o vizita in platoul Top Chef, unde se filmeaza cel mai taios cooking-show, care va debuta luni la Antena 1, de la 20:30. Simpatica prezentatoare a Observatorului este pasionata de cooking, ea avand un blog foarte apreciat, www.printesapolonic.ro, in care posteaza retete delicioase.
Din platoul Top Chef a reusit sa "fure" o reteta marca Nicolai Tand, unul dintre cei 3 jurati, pe care a pus-o deja in practica.
"În aşteptarea celui mai tăios show culinar, Top Chef, Prinţesa Polonic s-a delectat în bucătărie cu o reţetă divină, cu aromă de toamnă. Dacă aveţi de sărbătorit ceva special, supa asta cremă este cu siguranţă soluţia!
Iată ingredientele:
( pentru 8 porţii )
- 1,5 kg de miez de dovleac tăiat cuburi
- 400 ml lapte
- 400 ml smântână UHT pentru gătit
- 8 felii de ficat gras de raţă sau gâscă
- 100 g de alune de pădure prăjite
- 16 fire de chivas
- sare de mare
- piper negru proaspăt râşnit
După principiul "tăt ce-i simplu îi bun", vorba lui Nicolai, care m-a cucerit cu reţeta asta, am ales să-mi trimit învitaţii de la palat în cel de-al nouălea cer gastronomic. Şi a fost extrem de simplu, dragii mei! Lucrurile stau cam aşa: într-o oală încăpătoare puneţi miezul de dovleac, laptele şi smântâna, puţină apă, sare şi piper. Daţi cratiţa pe foc mic şi lăsaţi licoarea asta magică să fiarbă cam 20-25 de minute. La final pasaţi bine de tot cu un blender, până obţineţi o consistenţă fină şi cremoasă", scrie Anca pe blog.
Citeste continuarea pe www.printesapolonic.ro!
Juratii Top Chef il rasfata pe Mircea Badea cu bucate alese...