Compania BILANCIA a aniversat 20 de ani de activitate in cadrul unui eveniment care i-a reunit la sediul central al companiei, din Corbeanca, pe cei mai buni bucatari, somelieri si specialisti din industria ospitalitatii.
BILANCIA a sarbatorit printr-un veritabil spectacol eno-gastronomic, in care au fost puse in lumina secrete si trucuri ale profesionistilor, sub bagheta Executive Chef Joseph Hadad si a Somelierului Laurentiu Achim Avram.
Invitatii Bilancia s-au delectat cu o demonstratie de live cooking si wine pairing, dar si cu un meniu de zile mari, care a reunit delicatese din bucataria europeana si asiatica, gatite de Chef Joseph Hadad. “Am pregatit pentru invitatii Blancia numai cele mai bune si mai sofisticate gusturi, arome si texturi, majoritatea ingredientelor fiind importate special pentru eveniment: homar breton, trufe, foie gras, scoici Saint Jacques, creveti, vita Black Angus, crizanteme comestibile, ingrediente cu care nici chiar noi nu ne intalnim in fiecare zi”, a spus Chef Joseph Hadad.
Bilancia si-a rasfatat oaspetii cu cocktailuri si show de flair bartending sustinut de Flying Cocktails, precum si cu un wine bar cu o selectie de vinuri italiene si frantuzesti propuse de somelierul Laurentiu Achim Avram, presedintele Federatiei Somelierilor din Romania. Evenimentul a fost onorat de peste 250 de invitati, majoritatea parteneri de afaceri.
Bilancia este partenerul Top Chef, bucatarii din cel mai taios cooking show pregatind toate retetele pe utilaje Bilancia.
O viata ca un roman de aventuri! Mihaita Ionita, de la "Facultatea de Istorie" la Top Chef Romania...