Antena Căutare

Concurentii gatesc inspirati de Tom si Jerry, Mica sirena si Nasul

La aceasta proba concurentii au avut o mare surpriza. Ei au aflat ca trebuie sa gateasca pentru diverse persoaje: Tom si Jerry, Nasul, Mica sirena, Happy feet si alti eroi de filme sau desene animate. Acestia trebuie sa foloseasca pestele pregatit la prima proba si sa faca ceva in tema cu peliculele. Probleme au fost, mai ales, pentru cei care nu stiau filmul care le-a picat.

La aceasta proba concurentii au avut o mare surpriza. Ei au aflat ca trebuie sa gateasca pentru diverse persoaje: Tom si Jerry, Nasul, Mica sirena, Happy feet si alti eroi de filme sau desene animate.

Acestia trebuie sa foloseasca pestele pregatit la prima proba si sa faca ceva in tema cu peliculele. Probleme au fost, mai ales, pentru cei care nu stiau filmul care le-a picat.

Mariei Ungureanu i-a parut foarte rau ca a fost trimisa la duel. Si-ar fi dorit sa poata participa la aceasta proba, pentru ca ar fi creat ceva deosebit.

Castigatorul passcard-ului a fost filmul Avatar, adica Mihai Zamfira. Acesta a facut niste chiftelute de peste, patrate, si a avut foarte multa culoare in farfurie.

Lovitura de cutit: "Chef Hadad si-a iesit din minti!"... Proba pe echipe: Dan Bogatu vs Alexandru Razvan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x