Antena Căutare

Cotletele de caprioara cu crusta de verdeturi

Dragos Bercea iti recomanda pentru aceasta saptamana o reteta perfecta pentru acest sezon: cotletele de caprioara cu crusta de verdeturi

Ingrediente:

-Cotlet de caprioara (intreg) - 500 de grame

-300 de grame de conopida

-300 de grame de cartofi dulci

Articolul continuă după reclamă

-100 de grame de unt

-100 mililitri lapte

- 50 de grame de mustar

- 100 de grame de paine alba

- 100 de grame de mix din cimbru, rucola, patrunjel, salvie

- Sare si piper

- Ienupar macinat

Cum procedam:

Cotletul se fasoneaza si se condimenteaza cu sare, piper si ienupar, apoi se rumeneste in unt. Se da la cuptor la 180’C, pana ajunge la 50’C in interior. Din paine si verdeturi mixate in blender, se obtine o crusta cu care se acopera cotletul uns cu mustar, se mai da la cuptor trei minute. Cartofii dulci se fierb in coaja, se curata si se amesteca unt si lapte, obtinandu-se un piure. Conopida se taie felii si se prajeste in unt, se asezoneaza cu sare si piper.

Dragos Bercea, "Top Chef" la doar 23 de ani!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x