Ingrediente:
-Cotlet de caprioara (intreg) - 500 de grame
-300 de grame de conopida
-300 de grame de cartofi dulci
-100 de grame de unt
-100 mililitri lapte
- 50 de grame de mustar
- 100 de grame de paine alba
- 100 de grame de mix din cimbru, rucola, patrunjel, salvie
- Sare si piper
- Ienupar macinat
Cum procedam:
Cotletul se fasoneaza si se condimenteaza cu sare, piper si ienupar, apoi se rumeneste in unt. Se da la cuptor la 180’C, pana ajunge la 50’C in interior. Din paine si verdeturi mixate in blender, se obtine o crusta cu care se acopera cotletul uns cu mustar, se mai da la cuptor trei minute. Cartofii dulci se fierb in coaja, se curata si se amesteca unt si lapte, obtinandu-se un piure. Conopida se taie felii si se prajeste in unt, se asezoneaza cu sare si piper.