In varsta de doar 23 de ani, Dragos Bercea are de ce sa fie mandru. A participat la diferite concursuri internationale, printre care si doua olimpiade gastronomice, experienta la "Top Chef" fiind una care i-a adus notorietate. "Personal, nu m-am schimbat in nici un fel, schimbarea este ca acum sunt mai cunoscut decat inainte. Inainte de Top Chef eram cunoscut doar de la concursurile internationale si nationale de arta culinara. Acum, lumea ma stie de la televizor. Sunt surprins pentru ca multa lume ma recunoaste chiar daca a trecut deja ceva timp", ne-a povestit acesta.
Intrebat ce ar fi schimbat in comportamentul lui din timpul competitiei, Dragos a raspuns ca i-ar placea sa dea timpul inapoi si ar fi "mai responsabil si mai atent la detalii".
Imediat dupa finala, bucatarul a plecat intr-o vacanta, iar apoi s-a intors acolo unde era asteptat de toata lumea: la restaurantul Cabana Vanatorilor din Predeal. Desigur, nu s-a putut abtine sa nu gateasca ceva. "Prima data , am aprins cuptorul de paine , am framantat un aluat cu cartofi pentru paine si langa un piept de rata usor afumat la gratar".
Trei sfaturi pentru noii concurenti de la "Top Chef": sa lase emotiile deoparte, sa fie cat mai creativi si sa isi puna amprenta personala pe fiecare preparat.
Cel mai taios show culinar din Romania revine din octombrie, doar la Antena1!