Cu mari emotii, cei doi concurenti pasesc in platoul Top Chef: "E normal ca la vederea juriului sa ai emotii si sa simti un nod in stomac", spune Paul Purice.
Pentru duel, juratul nostru a ales o reteta invatata de o fata din Trinidad Tobago - Homar cu orez rosu.
Dupa degustare, incepe confruntarea cu numarul patru. Cei doi conurenti trebuie sa pregateasca un preparat de top care sa semene cat mai bine cu cel al lui Tudor Constantinescu. "E un preparat dificil, e aproape imposibil sa ghicesti toate ingredientele", povesteste Paul.
Trei, doi, unu, START!
Dupa alegerea ingredientelor, cei doi bucatari incep sa gateasca cu mare indemanare, insa in foarte multa liniste. Concentrare, nervi intinsi la maximum, liniste deplina si incredere. "Paul in fata mea nu are nicio sansa", spune Muhammad.
Rahman greseste atunci cand fierbe homarul, motiv pentru care Hadad ii atrage atentia.
"In momentul in care s-a spus "STOP!", Muhammad nu avea farfuria terminata. Este dificil sa gatesti sub presiunea camerelor, a juriului, standardele concursului sunt foarte ridicate", povesteste aradeanul nostru, Paul Fulop.
Jurizarea celui de al treilea duel... Jurizarea celui de-al patrulea duel!...