Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Fridge-in-Frezer, un nou gadget care le va face bucătarilor viața mai ușoară

O nouă gamă de electrocasnice premium, ce le permite consumatorilor să gestioneze și să stăpânească întregul proces de gătit, de la început până la sfârșit, este noutatea în materie de bucătărit

O nouă gamă de electrocasnice premium, ce le permite consumatorilor să gestioneze și să stăpânească întregul proces de gătit, de la început până la sfârșit, este noutatea în materie de bucătărit.

Cu sugestii oferite de bucătari de top din lume, a fost dezvoltat un nou frigider care menține intacte chiar și cele mai delicate ingrediente. Astfel, au fost aduse și unele dintre cele mai importante inovații din ultimii 40 de ani în materie de mașini de spălat vase.

Anul acesta marchează debutul colecției Chef Collection de la Samsung - o serie de aparate premium profesionale pentru bucătari, dezvoltate în colaborare cu Samsung Club Des Chefs. Această inițiativă culinară unică, lansată în 2013, a reunit bucătari de clasă mondială care au colaborat cu firma dezvoltatoare la crearea unor produse de ultimă generație.

Fridge-in-Frezer poate fi convertit din frigider în congelator și vice-versa, astfel servind unei multitudini de nevoi.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Video