- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Au fost 24. Au ramas doi. Doar unul poate castiga. De-a lungul a 12 emisiuni, Giovanni "Macaronarul" si Nico "Norvegianul" au reusit sa isi arate maiestria in bucatarie.
Cine este totusi marele castigator vom afla sambata, 2 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1.
Fie ca au transat vitei, porci sau miei, ca au facut doar un sos sau au gatit pentru zeci de persoane, cei doi au trecut de fiecare proba, chiar daca de cateva ori au scapat ca prin urechile acului la duel.
Nico Lontras are 38 de ani si este originar din Medias, a ales sa se faca optician atunci cand a trebuit sa isi aleagfa o cariera. Cu toate astea, a ajuns sa practice pasiunea pe care o avea: gastronomia.
I-a placut de mic sa stea in bucatarie si dupa o schimbare radicala, a devenit brutar si a simtit bucuria de a prepara mancare. E exigent si crede ca un bucatar profesionist trebuie sa stapaneasca toate instrumentele din bucatarie, fara scuze!
Cea mai mare realizare e sa vada clientii fericiti, dupa ce au mancat preparatele gatite de el. Viseaza nu doar sa aiba propriul restaurant, ci sa ajunga si profesor la o scoala, ca sa ii pregateasca pe urmatorii bucatari de top.
Se considera un norocos pe planul personal, pentru ca impartaseste pasiunea pentru gastronomie atat cu fetita sa, cat si cu sotia. Fiind bucatar patiser, ea intelege mai bine ca oricine ce inseamna munca, oboseala, stresul si orele petrecute in bucatarie.
Giovanni Piselli, 27 de ani, italian la origini, a ales Romania pentru a-si arata talentul la gatit intr-un restaurant din Brasov. Chiar daca este actionar la acel restaurant, el si-ar dori sa dezvolte si mai mult aceasta afacere si spune ca ar putea sa faca asta daca va castiga marele premiu.
Giovanni este specializat in bucataria italiana, mediteraneana si gourmet iar pasiunea a mostenit-o de la tatal sau. Cel mai bine ii ies pastele proaspete, iar instrumentul de bucatarie pe care-l stapaneste cel mai bine este cutitul.
Cel mai important premiu primit pana acum este „Cel mai bun tanar entremetier”.
Vezi cum s-au descurcat de-a lungul editiei Nico Lontras si Giovanni Piselli
Doar doi pot ajunge in finala!...