Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Nico Lontras: "Painea este cel mai sexy domeniu din bucatarie pentru mine!"

Aceasta a fost declaratia lui Nico Lontras, care a fost brutar inainte de a deveni bucatar. Proba de coacere a painii a fost o adevarata bucurie pentru el. Din pacate, nu toti au fost atat de norocosi. Prima proba a insemnat si prima eliminare din aceasta editie Top Chef.

Lovitura de cutit - Paine pe vatra

Pe cat de usoara ar parea aceasta proba, atat de complicata s-a dovedit. Problemele au aparut de unde concurentii s-ar fi asteptat mai putin, iar prima proba a adus cu ea si prima eliminare.

La fabricarea aluatului toata lumea si-a dat silinta. Dintre jurati, Nicolai Tand a fost cel mai incantat de aceasta proba. El si-a amintit de copilarie atunci cand l-a observat pe Giovanni Piselli facand un "cocut" de paine. Insa cel mai mult i-a placut aluatul lui Dan Bogatu. "

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.