Antena Căutare

Nicolai Tand are cea mai frumoasă asistentă: Miss Universe România

Nicolai Tand a avut parte de o companie de excepţie în ediţia din această seară. Câştigătoarea Miss Universe România, Roxana Andrei, a gătit alături de el!

Nicolai Tand a avut parte de o companie de excepţie în ediţia din această seară. Câştigătoarea Miss Universe România, Roxana Andrei, a gătit alături de el!

Roxana Andrei a venit la Top Chef alături de alte patru semifinaliste ale concursului de frumuseţe. Ea a avut ocazia să fure din secretele culinare ale lui Nicolai Tand. Chef-ul a avut mare grijă de frumosul model. I-a pus şorţul şi i-a legat părul, ca să nu o încurge la gătit.

Chef Hadad a învăţat-o cum se taie ceapa corect. Iar la final, Roxana a gustat din preparatele concurenţilor!

"Urmăresc Top Chef. Sunt pasionată de gătit. Nu sunt un top în ale gătitului, însă mă străduiesc. Chef Nicolai e un bucătar excepţional. A fost o plăcere şi o onoare să fac echipă cu el", a declarat Miss Universe România.

Istvan Veres, înconjurat de cele mai frumoase femei din România!... Probă sexy, la Top Chef! Semifinalistele Miss Universe România au gătit alături de concurenţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x