Colega noastră, Octavia Geamănu, vă prezintă în fiecare seară, în cadrul jurnalelor Observatorului Special, evenimente mai puţin obişnuite. Mai nou, vă va uimi şi cu mâncăruri la fel de interesante. Ea a acceptat provocarea lui chef Joseph Hadad de a aduce meniuri din restaurant, în propria bucătărie.
Chef Joseph Hadad alături, echipament şi decor profesionist. Simţi că presiunea îţi apasă pe umeri şi nici măcar nu ai aflat ce vei găti - salată baby calamar. Însă, acesta este scopul provocării lui chef Hadad. El vrea să demonstreze că oricine poate pregăti la el acasă mâncăruri din restaurante selecte.
”Jose găteşte inteligent, dar reţete pe care le poate face oricine, chiar dacă nu au experienţă în gătit”, a spus Octavia.
O astfel de salată se poate pregăti în numai 10 minute. Sub atenta îndrumare a lui chef Hadad, Octavia s-a descurcat de minune.
O mâncare devine şi mai apetisantă dacă este aşezată în farfurie cu puţină imaginaţie. Ingredientele nu sunt suficiente fără dorinţă, voinţă şi răbadre.
O dată pe săptămână, chef Hadad îşi propune să înveţe o vedetă să gătească ceva uşor şi rapid. Toate reţetele vor fi postate şi pe un blog, astfel încât şi voi, cei de acasă, să vă reinventaţi meniul zilnic.