Antena Căutare

Pineberries, o combinatie surprinzatoare de capsuni si ananas!

Din dorinta unor cercetatori din Germania s-au nascut Pineberries, o combinatie intre pineapple (ananas) si strawberries (capsuni) . Sunt mici, albe, dar gustul este de ananas.

Din dorinta unor cercetatori din Germania s-au nascut Pineberries, o combinatie intre pineapple (ananas) si strawberries (capsuni) . Sunt mici, albe, dar gustul este de ananas.

Mixul surprinzator a aparut in urma cu cativa ani, in Germania, unde, cativa cercetatori au dorit sa creeze un gust proaspat, nou. Desi mai mici decat capsunile obisnuite (15-23 de milimetri), datorita "parintilor" fructului (fragaria chiloensis si fragaria virginiana), aroma este una senzationala.

Atunci cand este copt, Pineberry este alb, cu niste seminte rosii. Un kilogram de astfel de fructe costa, in medie, 80 de lei kilogramul.

Foto: Wikipedia

Invata ce alimente sa consumi in sezonul rece... Cele mai ciudate bomboane din lume! Ai manca asa ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x