Proba pe muchie de cutit din aceasta editie incepe cu un invitat special: prima Lady Chef din Romania, Cornelia Ghisoi. Aceasta le-a aratat concurentilor cum se prepara un produs de top, folosind zaharul Margaritar.
Tema acestei probe este prepararea unei tochituri romanesti, in stil asiatic. In 60 de minute, concurentii trebuie sa impresioneze atat juriul, cat si invitatul special.
Se apuca de treaba, iar Dan Bogatu este in forma: "Am vrut sa fac un pic de show cand mi-am facut preparatul, desi nu stiu chinezeste am vrut sa fac o prezentare chinezeasca. Sper ca nu am injurat niciun chinez! ".
In timp ce inspecta cum se descurca fiecare concurent, Chef Nicolai a ramas impresionat de ceea ce pregateste Nico Lontras. Singura sa nelamurire este daca finalistului ii ajunge timpul sa faca ce si-a propus.
Cand a venit momentul deciziei, Dan Bogatu a avut mari probleme. Chef Hadad a fost nemultumit de ideea lui de a da un nume chinezesc preparatului, fara a stii ce spune. Iar Lady Chef l-a mustrat pentru faptul ca a pus bucati de lemon gras in preparat, care nu sunt comestibile. Aceste greseli l-au trimis la duel, alaturi de Dragos Bercea.