Invitat la "Neatza cu Razvan si Dani", unul dintre cei trei jurati, Nicolai Tand a declarat: “La filmari e greu, dar fain, pentru ca sunt oameni care ne arata ca sunt capabili sa faca mancare foarte, foarte buna. In Romania, meseria de bucatar nu e perceputa cum trebuie".
"Eu am venit din Maramures in Bucuresti cu o halta pe la Paris. Imi place mancarea buna. Am crescut intr-o familie in care mancarea era foarte importanta, in care duminicile sau sarbatorile se petreceau in familie", povesteste Nicolai despre inceputurile aventurii sale in lumea gastronomiei.
Despre cel mai taios show de cooking, Nicolai spune: "La Top Chef sunt cativa bucatari care sunt foarte buni, care cresc, demonstreaza ca stiu si pe care presiunea ii face mai puternici.”
Top Chef este cel mai sofisticat si rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al zecelea sezon, se bucura de un succes incredibil. Formatul a fost rapid preluat si adaptat si in alte tari printre care Franta, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia, unde a doborat recorduri de audienta si le-a oferit telespectatorilor sansa de a patrunde in lumea fascinanta si competitiva a gastronomiei de lux.
Top Chef: creme de la creme al reality show-urilor romanesti... Chef Joseph Hadad: "Voi fi dur la Top Chef, e in joc numele meu"...