Antena 1 le readuce telespectatorilor in aceasta toamna cel mai sofisticat si rafinat format de cooking din lume si pune pe muchie de cutit abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari din Romania. Dintre acestia, doar unul singur poate pleca acasa cu trofeul Top Chef, titlu pentru care va trebui sa-si demonstreze indemanarea, cultura culinara, creativitatea si adaptabilitatea in cele mai inedite situatii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.
Cei trei jurati abia asteapta reintalnirea cu telespectatorii, carora le-au pregatit o multime de surprize: „Nivelul bucatarilor este foarte ridicat, oameni care au lucrat in restaurante cu stele Michelin din Belgia, Paris si Anglia, ceea ce e exceptional pentru noi, pentru ca jurizam retete adevarate, sofisticate. O noutate este faptul ca in acest sezon nu vor avea de infruntat doar criticile noastre, ci si ale unora dintre cele mai pretentioase vedete din show biz, invitate sa deguste farfuriile Top Chef”, a declarat Chef Joseph Hadad.
Nicolai Tand a completat: “Totusi, am fost si draguti, astfel ca am redus numarul probelor de la cinci la trei, dar asta nu inseamna ca nu asteptam de la ei sa ne surprinda cu fiecare proba si preparat. Sunt profesionisti, astfel ca asteptarile sunt pe masura.” Juratul Top Chef le-a vandut si telespectatorilor un pont: “Va sfatuiesc sa va luati notite, pentru ca vom avea retete extraordinare, mancare buna si sanatoasa, pe placul tuturor!”.
Surprizele sunt multe si pentru Tudor Constantinescu: „Am fost surprins de calitatea umana a concurentilor si de nivelul lor de pregatire. Pun pasiune si suflet in tot ceea ce fac si nu pot sa nu constat atitudinea lor plina de umor si daruirea cu care incearca sa gateasca la cel mai inalt nivel si, totodata, sa creeze o atmosfera de show incredibila!”