Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Vino sa vezi cu ochii tai cum se prepara o reteta Top Chef!

Ionut Lupu gateste duminica in vazul tuturor reteta realizata in prima emisiune Top Chef, incepand cu ora 17:30, in cadrul unui mall din Oradea.

Ionut Lupu

Ionut Lupu gateste duminica la Oradea reteta sa din primul episod al show-ului. Cand participi la un reality show cum este Top Chef, toata comunitatea locala isi doreste sa te sprijine si sa iti demonstreze ce mandra este de tine. Este si cazul lui Chef Ionut Lupu, din Oradea, care a fost invitat duminica aceasta, incepand cu ora 17:30, in cadrul unui mall din Oradea, sa pregateasca in vazul tuturor reteta realizata in prima emisiune Top Chef.

Acest preparat - Orez cu ratatouille de legume, chiftelute de vita si sos de sampanie - este cu atat mai special pentru Chef Ionut Lupu cu cat l-a ajutat sa castige proba pe echipe din primul episod Top Chef. Vino sa asisti la un show culinar de exeptie si sa degusti specialitatea pregatita de Chef Ionut Lupu!

Ionut Lupu are 31 de ani, iar cu gastronomia s-a indragostit inca din liceu. La primul loc de munca a fost avansat dupa doar 2 saptamani, iar in prezent este Chef la un restaurnat din Oradea, unde a avut sansa sa il cunoasca pe Nicolas Delgado, un bucatar deosebit si membru membru al Academiei Culinare Franceze. Delgado i-a fost sef timp de 7 luni, iar la plecarea sa, postul de Chef bucatar a fost ocupat chiar de Ionut Lupu.

Despre el, Chef Ionut ne spune ca este pasionat de bucataria frantuzeasca si de cea mediteraneana, insa telespectatorii il vor putea cunoaste mai bine cu fiecare episod Top Chef, difuzat in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Video