Antena Căutare

Premieră la „Totul pentru dragoste”. Părinții uneia dintre concurente, după ce l-au cunoscut pe burlac: „Nu e chiar așa cum am crezut noi”

Burlacul Emilian Ciocănel din show-ul „Totul pentru dragoste” prezentat de Mirela Vaida și difuzat live, zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, a reușit să încingă spiritele la maximum, astfel că părinții uneia dintre pretendente au ținut cu tot dinadinsul să-l cunoască.

Emilian Ciocănel, cel de-al treilea burlac din cadrul reality show-ului „Totul pentru dragoste - La bine și la greu” prezentat de Mirela Vaida și difuzat live, zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, a reușit să încingă spiritele la maximum, astfel că părinții uneia dintre pretendente au ținut cu tot dinadinsul să-l cunoască.

Mama și tatăl Francescăi, cea mai tânără dintre concurentele din cadrul reality show-ului, care are doar 18 ani, au vrut să se asigure că este totul în regulă cu fiica lor în prezența noului burlac, ce pare un tip mult prea direct. Așadar, pentru prima dată de la începutul emisiunii, părinții unei fete au intrat în casă.

„Mi se pare normală reacția lor. Și eu am o fiică, e viața mea și înțeleg ce înseamnă grija asta pentru copil. Francesca este și mai mică decât celelalte fete din casă, are doar 18 ani, mi se pare firesc ca părinții ei să fie atenți”, declară burlacul după întâlnirea cu părinții fetei.

„Ne-am întâlnit cu el și ne-am schimbat părerea. Nu e chiar așa cum am crezut noi. Probabil a vrut el să facă pe durul. Vrea să se dea cocoș, dar cred că este un om ok și comunicativ”, a fost concluzia părinților Francescăi după întâlnirea cu Emilian.

Mai mult, aceștia au fost chiar încântați de casa Totul pentru dragoste și spun că este un loc foarte plăcut și primitor: „Ne-a plăcut foarte mult, ne-am simțit ca acasă. Și oamenii sunt minunați aici”.

Cum va decurge în continuare relația dintre burlacul Emilian și Francesca și dacă el o va alege până la urmă pe ea, fără să știe că ea este deja într-un cuplu, sau dacă se va apropia și mai mult de vreuna dintre celelalte trei pretendente, telespectatorii vor vedea în săptămâna ce urmează, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Burlacul, un bărbat seducător şi plin de curaj, va trebui să aleagă dintre cele patru femei din casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte aflându-se deja într-o relație.

Emilian este păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care asigură atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului: oprirea oricărei tentative de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs și de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Petrecere de Halloween în casa „Totul pentru dragoste”. Burlacul și cele patru pretendente, în ținute provocatoare... Mirela Vaida, peripeții la aniversarea zilei de naștere a soțului ei. „Ceea ce părea un eșec s-a transformat într-o minu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x